Geopolitical Research Institute(GRI)/Εταιρεία Γεωπολιτικών Ερευνών(ΕΓΕ)

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΜΕΝΩΝ MADE BY MIT! > Η ΜΙΤ ίδρυσε Ενωμένο Τουρκμενικό Στρατό, με πρώτο στόχο την Λαζικίγιε!


aw000020_02
Με τον συντονισμό της ΜΙΤ ενώθηκαν 20 συντάγματα Tουρκμένων που φέρονται να πολέμησαν κατά της ISIS. Με τον συντονισμό της ΜΙΤ ιδρύθηκε ο Ενωμένος Τουρκμενικό Στρατός. Ο πρώτος στόχος όμως των Τουρκμένων που λέγεται πως πολέμησαν την ISIS δεν είναι η ISIS αλλά η Συρία.
Μετά από από τις επιχειρήσεις κατά της ISIS, στην Άγκυρα συγκλήθηκε ένα συμβούλιο έκπληξη. Μετά από την δήλωση του πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου πως ¨Από τώρα και πέρα δεν θα βλέπουμε στα σύνορα μας μέλη της ISIS¨. Το πώς θα το κάνουμε είναι κρυφό σε εμάς¨ άρχισαν να εμφανίζονται τα σχέδια. Με τον συντονισμό της MIT συντάγματα Τουρκμένων συναντήθηκαν στην Άγκυρα.
Πραγματοποιήθηκε μια ευρεία σύσκεψη με τον συντονισμό της ΜΙΤ και με συμμετοχή στελεχών από υπηρεσίες ασφαλείας, πληροφοριών και στρατού. Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Γενί Σαφάκ, το πρωτεύον θέμα στις εργασίες του συνεδρίου αυτού, ήταν η επιτάχυνση της ίδρυσης του Ενωμένου Τουρκμενικού Στρατού. Στο συνέδριο αυτό που έγινε με ¨απόρρητες¨ προσκλήσεις , σχηματίστηκε η τελευταία μορφή του Ενωμένου Τουρκμενικού Στρατού που θα έχει 5 χιλιάδες άτομα.
Στο συνέδριο μετείχαν εκπρόσωποι των συνταγμάτων ¨Σουλτάνος Μουράτ¨, ¨Μουντασίρ Μπιλάχ¨ και ¨Σουλτάνος Μωάμεθ¨ και καθορίστηκε ο οδικός χάρτης που θα ακολουθηθεί.

Στην είδηση που παρουσιάζεται στην Γενί Σαφάκ με το ψέμα πως ιδρύθηκε κατά της ISIS, αναφέρεται πως πρώτος στόχος του στρατού αυτού είναι η Λαζικίγιε.
Haber.sol.org 28/7/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου